دانلود پایان نامه, مقاله, پروژه, گزارش کار, کارآموزی, پاورپوینت و ,,, رشته های مختلف
پروژه آماده دفاع موفقیت پایان نامه پژوهش تحقیقات آماده کانال دانشگاهیان

تحقیق روش های خشک کردن مواد غذایی

تحقیق روش های خشک کردن مواد غذایی

روش های خشک کردن مواد غذایی

 

با فرمت قابل ویرایش word

تعداد صفحات : 20 صفحه

فهرست مطالب

فرآیند خشک کردن : 1

تجهیزات مورد استفاده د رخشک کن ها: 2

خشک کن های آدیاباتیک : 3

خشک کن های کابینی: 3

خشک کن های کوزه ای: 4

خشک کن های تونلی: 5

خشک کن های کندویی: 7

خشک کن های نواری: 7

خشک کن ها با بستر سیال: 8

خشک کن های پا ششی: 9

خشک کن های غیر آدیاباتیک : 10

خشک کن های غلتکی: 10

خشک کن های تحت خلاء : 11

خشک کردن به وسیله ی منابع دی الکتریک : (مایکرو ویو). 12

 فرآورده های لبنی.. 13

خشک کردن بوسیله ی تمعیر ( خشک کن های انجمادی ) : 13

بسته بندی مواد غذایی خشک : 15

ویژگی های قابلیت نفوذ : 16

تغییرات دما : 16

عبور نور: 16

ملاحضات شیمیایی و بیو شیمیایی: 17

منابع. 17

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
516_645482_6234.zip87.5k